Poročni fotograf Vajin najlepši dan

POROČNI FOTOGRAF

Zaželela sta si popolno poroko, vajin najlepši dan! Ker pa fotografija pove več kot tisoč besed, je izbira poročnega fotografa prav tako pomembna kot vse druge poročne storitve.

Sva Jan in Eva, s svojim delom in predanostjo poroki vaju bova zagotovo odpeljala v najin svet: poročna fotografija. Vajin najlepši dan bova ohranila v najboljšem možnem spominu. Le predstavljajta si, kako bo čez desetletja z užitkom gledati vajine poročne fotografije. Poročne fotografije bosta lahko s ponosom ter solznimi očesi z veseljem razkazovala vnukom!

PREDPOROČNO / ZAROČNO FOTOGRAFIRANJE 

Nudiva vama tudi predporočno oziroma zaročno fotografiranje. Tako fotografiranje omogoča, da se spoznamo pred vajino poroko, razvijemo pristen odnos in kemijo ter se lažje pripravimo na poročno fotografiranje.

Na poroki bosta tako sproščena ter brez skrbi, saj bo fotografiranje potekalo zelo podobno kot na predporočnem fotografiranju. Predporočno fotografiranje z veseljem izvedemo na katerikoli lokaciji v Sloveniji ali izven naše države, traja pa približno eno uro ali malce več. Fotografije običajno prejmeta že v naslednjih parih dneh. Poleg tega pa lahko čudovite fotografije uporabita tudi za vabila, dekoracijo ali preprosto za lep spomin – možnosti je neomejeno. 

LAHKO SE NAMA BOSTA PREPUSTILA 

Vajina poroka bo hitro tu in ko bo nastopil poročni dan, se nama bosta lahko povsem prepustila. Strmela bova k temu, da bosta ves čas čimbolj sproščena in ob tem pozabila, da je na vajini poroki sploh prisoten poročni fotograf.

Vedno poskušava biti čim bolj neopazna, pa čeprav vama bova sledila kot “dve senci”.  Bolj kot bosta na poroki sproščena, bolj pristne in spontane bodo poročne fotografije. Priporočava, da nama na spoznavnem sestanku ali pred poroko sporočita vajine želje ter nama zaupata, kaj vama je na poroki najbolj pomembno, da se lažje uskladimo. Če le lahko, upoštevava vse vajine želje – zadovoljstvo para nama pomeni največ.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE NA POROKI TRAJA PRIBLIŽNO ENO URO

Priporočava, da si v svoji časovnici zagotovita vsaj eno uro za portretno fotografiranje (poročna fotografija ženina in neveste). Vsekakor lahko izvedemo portretno fotografiranje na večih lokacijah in s tem razdelimo čas fotografiranja – tako bosta imela bolj raznolike poročne fotografije (na primer: del fotografiranja na lokaciji civilnega obreda, drug del fotografiranja pa na lokaciji cerkvenega obreda…).

Želiva vama prijetno raziskovanje najine spletne strani in sva vama z veseljem na voljo za vsa vajina vprašanja pri izbiri poročnega fotografa: kontakt. 

Če naju bosta želela tudi osebno spoznati, se lahko dogovorimo za srečanja. Z veseljem vaju bi rada spoznala. Tako vama lahko bolj podrobno predstaviva najino delo in ponudbo, pokaževa še nekoliko več fotografij, vidva nama lahko zaupata svoje želje in si ogledata tudi vzorčne fotoknjige.

Na voljo sva vama tudi za:

Vabljena tudi k branju najinih prispevkov:

Poročna fotografija Vajin najlepši dan, Jan in Eva

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top